L’oposició d’esquerres del Vendrell critica que el govern «no ha tingut cap voluntat de negociar els comptes»

Accedir notícia…

delcamp pressupostos

Sí Se Puede, ERC i Som Poble han comparegut aquest dimarts davant la premsa per lamentar la «manca de voluntat del govern municipal per negociar el pressupost», segons Ruben Suan, de Som Poble. Els tres partits consideren que en cap moment «hi ha hagut intenció d’escoltar-nos» i que l’oferiment de converses «era un brindis al sol», en paraules d’Alfredo Valdivielso. Els tres partits justifiquen el seu raonament pel fet que «des del principi se’ns va dir que havíem d’acceptar unes condicions inicials que, a més, no les volien concretar, bàsicament volien que féssim un acte de fe amb unes propostes sense concreció», segons Suan.

També Oscar Blasco, de Sí Se Puede, creu que el document previ presentat pel govern «és un document que bloqueja els pressupostos» i considera «una irresponsabilitat no tenir pressupost al mes de maig». Des d’ERC, Eva Mata atribueix l’actual situació a «la incompetència del govern en la gestió municipal» i al «desgavell econòmic que hi ha». Les formacions d’esquerra creuen que «mai» han estat dins la negociació, i que el govern local s’ha mostrat més pròxim a partits com C’s o el PP, amb qui creuen que sí que hi ha hagut una verdadera negociació.

 

De fet, l’Ajuntament ja va aprovar els comptes del 2016 amb el vot a favor del PP i l’abstenció de C’s. Des del partit taronja van explicar fa uns dies que la proposta prèvia del govern era acceptable pel seu partit. De moment, al ple del pròxim dimarts 16 de maig no hi figura el punt per aprovar inicialment el pressupost, tot i que des del govern esperen que es pugui debatre abans d’acabar el mes de maig, possiblement amb un ple extraordinari.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s