SSP critica la licitació del contracte de personal de cuina a la residència

Nueva imagen de mapa de bits

Sí Se Puede critica les condicions en què s’ha licitat el contracte del personal de cuina del Patronat Hospital Asil. Denuncien que s’hagi adjudicat a l’empresa Eurest Colectividades SL que té pautats uns salaris que en cap cas arriben als 1000 euros mensuals. Expliquen que un cuiner o cuinera cobraria per una jornada completa 856€ al mes, un auxiliar de cuina 816€ i un ajudant de cuina 740€ mensuals. El regidor de Sí Se Puede, Òscar Blasco explica que tot i que la licitació es perfecta en qüestió de forma, considera “immoral i molt indignant aquests salaris que només afavoreixen la desigualtat social”.
Eurest Colectividades, a qui s’ha licitat els contractes de cuina, gestiona el personal que treballa en aquesta àrea a la residència d’avis de la Muntanyeta. Segons Sí Se Puede, aquesta empresa va obtenir uns beneficis d’11 MILIONS d’euros l’any 2014, segons dades del registre mercantil, i els seus directius cobren uns sous que el partit considera desorbitats.

Respecte aquesta crítica, l’Ajuntament ha volgut explicar que l’empresa que actualment gestiona els contractes del personal de cuina del Patronat Hospital Asil està en pròrroga. El contracte s’ha allargat fins que es liciti de nou el servei properament.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s